3 huskeråd inden du ansøger

Huskeråd inden du ansøger lån

Det kan virke nemt at ansøge om lån og processen er bestemt heller ikke svær. Faktisk er det nogle gange FOR nemt, da mange danskere glemmer at tænke sig om og gøre det velovervejet.

I denne artikel vil vi derfor give dig en række gode huskeråd, du bør gå igennem inden du starter med at søge om lån.

3 huskeråd inden du søger lån

Det er altid sundt at forholde sig kritisk og bruge sin sunde fornuft, specielt når det drejer sig om penge og sin privatøkonomi. Vi mener særligt at følgende 3 huskeråd og punkter bør tages i betragtning. Det er en god idé at reflektere over det, så du får valgt den rigtige løsning.

1. Hvilke lånebeløb har du behov for?

Det kan lyde banalt, men det gør en forskel om du låner 36.000 eller 50.000 kr.. Du må ikke forfalde til runde tal, bare fordi det er mere behageligt.

Gør op hvor mange penge du præcis har brug for og lån kun dette beløb. Alt andet vil medføre yderligere kreditomkostninger og en forlænget løbetid, der gør der går flere måneder før du har afbetalt igen.

2. Hvor skal jeg låne?

Det kan være svært at vide, hvilket firma der kan tilbyde dig de bedste vilkår. Det eneste løsning er at research og undersøge det for dig selv. Du skal kort sagt finde frem til de lånefirmaer der opfylder dine krav og søge hos 3-4 af disse.

Ved at gøre dette, vil du nemlig modtage uforpligtende lånetilbud, som du nemt kan sammenligne med hinanden. Det hjælper dig med at udvælge det rette sted. Brug oversigterne på hjemmesiden for at få et indtryk af mulighederne, renterne og hvem der kan hjælpe dig. Det bør hjælpe dig godt i gang.

3. Tjek omtale på nettet

Når du shopper og handler på nettet, er det generelt altid en god idé at tjekke omtalen af diverse udbydere. Specielt hvis du ikke kender dem og ikke har prøvet dem før.

Sider som Trustpilot er en god kilde til at vurdere andre personers anmeldelser og vurderinger. Et alternativ kunne være at søge på firmanavnet via Google.dk. Negative historier vil hurtigt dukke op.

Nu skal det understreges at lånefirmaerne generelt er god og troværdige, men der vil altid være forskelle i serviceniveauet. Så glem ikke punkt 3, hvis du vil være omhyggelig i dit forarbejde.