Finansiering af nyt tag

Skal du i gang med at låne penge til nyt tag? Så er det vigtigt at du får fastlagt det helt præcise lånebeløb, der matcher dine behov og privatøkonomi. Årsagen er simpel; jo mere du låner desto dyrere bliver det for dig. Du bør derfor ikke søge om mere end du behøver. Selv ikke hvis det sker i banken, hvor renten er lavere end på nettet. Vi ser på dine muligheder for online finansiering af nyt tag og på vigtige overvejelser, når du skal vælge lånebeløb.

Vil du låne penge til nyt tag?

Det er en god idé at være grundig, når der skal skaffes finansiering af tag, for der kan være væsentlige forskelle i omkostningerne. Af den grund vil vi altid anbefale dig at afsøge flere muligheder. Banken, online og forhandleren er de tre oplagte. Her kan du se og gratis indhente tilbud fra flere af de prisvenlige online låneudbydere.

Vejen til det rigtige lånebeløb

Vejen til det korrekte lånebeløb er ikke nødvendigvis så nem og ligetil. Det kræver nemlig at du bruger lidt tid på research og på at undersøge forskellige parametre. Vi guider dig igennem hvilke her.

1. Tagets pris

I tilfældet hvor du søger lån til nyt tag, som mange gør henover foråret og sommeren, så er prisen meget afgørende. Den vil nemlig variere, alt efter hvilken udbyder du henvender dig til.

Nøglen for dig er altså at indhente 2-4 tilbud og finde frem til den bedste. Om det så er den billigste er dit valg. Der kan være andre faktorer, som spiller en rolle.

2. Pengebehov vs. lånebehov

Nu kender du til dit pengebehov, men det er ikke nødvendigvis lig med dit lånebehov. Det kan nemt være at du har 5-10.000 kroner stående på kontoen, som er til rådighed. I givet fald vil dit behov jo falde fra 100.000 til 90.000 kroner.

Når du skal låne penge til nyt tag har du overordnet set to vigtige opgaver. Du skal finde den rette, men prisvenlige tagfirma og du skal få fastlagt det rette lånebeløb. Herefter kan du afsøge mulighederne på markedet. Start med at snakke med din egen bank, da du får den laveste rente hos dem.

Siger de NEJ er online udbyderne et fornuftigt alternativt. Hos dem kan du søge op til 400.000 kroner og det er helt gratis at ansøge.

Prisberegning

Er du tidligt i forløbet, kan vi anbefale dig at anvende prisberegneren på Jydsktagteknik.dk. Ud fra kvadratmeter, tagtype og alder kan de komme med vejledende priser.

Det kan være en god start til at få klarlagt, hvor meget det cirka vil koste dig. Vi håber artiklen har hjulpet dig videre i finansieringsprocessen.