Lån penge med NemID

Vil du gerne låne penge med NemID? Det er efterhånden blevet standard på online lånemarkedet, hvor det bidrager til en nemmere og enklere ansøgningsproces for begge parter. Og diverse online banker er helt sikkert glade for du nu kan underskrive med dit NemID. Vi viser dig mulighederne for at optage online lån og alle udbydere har efterhånden NemID signaturen som en fast del af ansøgningsprocessen.

Lån med NemID godkendelse

– Sikrer en nem og enkel ansøgningsproces

Der er ingen tvivl om at lån med NemID godkendelse er moderne og smart, da det giver en mere simpel og enkel ansøgningsproces. Se hvilke låneudbydere der tilbyder muligheden for at underskrive og godkende lån med NemID:

Underskriv lånet med NemID

– Og undgå ventetiden på posten

Har du behov for et lån? Så er du ikke alene. Der er flere og flere danskere, som i de seneste år har haft brug for et økonomisk bidrag. Specielt unge og familier med børn. Ansøgningsprocessen har før i tiden foregået traditionelt i en bank hvor der har været et møde eller to. Der har været en masse papirarbejde og bureaukrati samt en generelt meget sværere proces end der er i dagens Danmark. Forklaringen er NemID og den digitale signatur har virkelig påvirket markedet.

En vigtig del af profilen på nettet er, at det skal være enkelt at låne penge og det har NemID i særdeleshed bidraget til. Det er det for alvor blevet nu, da alle tilbud kan underskrives med NemID og ikke skal frem og tilbage med posten. Det kunne ellers hurtigt gøre du skulle vente 3-5 dage ekstra på at få pengene ind på kontoen.

For ikke at nævne det besvær begge parter ville have med at sende brevene, få dem underskrevet osv. På mange måder en moderne og smart løsning.

En stigende tendens hos lånefirmaer online

Med NemID er der ingen ventetider, andet end at du skal vente på svar pr. mail om din ansøgning bliver godkendt. Det tager normalt blot et par timer.

Når nogen i branchen begyndte med det her, var det som oftest dem kunderne henvendte sig til, hvorfor dette er en stigende tendens blandt lånefirmaerne online. Nu findes der nærmest ikke en udbyder, som ikke accepterer at du underskriver med din digitale signatur. Dette kritiske element af succes kan især tilskrives teknologiens udvikling inden for bank-industrien, som har lempet alt bureaukrati.

Alle ens oplysninger er kodet ind på NemID, så ved at bruge det, så kan ikke bare bekræfte ens identitet ved at bruge det som en underskrift, men man kan også bruge det til, at virksomhederne hurtigt og enkelte indhenter alle de nødvendige oplysninger for en eventuel låneaftale.

Spar ventetiden på brevene frem og tilbage

NemID er ikke kun effektivt, det er også sikkert. Flere og flere danskere har tiltro til at handle på nettet efter NemID er blevet introduceret, herunder det at låne. Så spar ventetiden på at du og långiveren skal sende breve frem og tilbage. Der sparer man både på tidens og miljøets ressourcer. Det har blevet så udbredt og effektiviseret, at det nu kan tage mindre end 1-2 døgn fra at du har sendt ansøgningen af sted til at pengene står på kontoen! Ingen tvivl om at NemID underskrifter er kommet for at blive.

NemID – en mere sikker løsning

Der er ingen tvivl om at NemID er en mere sikker løsning på mange måder, der har været med til at hæve sikkerhedsniveauet hos landets banker. Der har været skrevet om sikkerhedshuller og sikkerhedsbrister gennem årene, men der er ingen tvivl om at NemID generelt er en rigtig god og sikker løsning.

Den digitale signatur er en langt bedre løsning end tidligere, hvor man nemmere kunne udsættes for alverdens ting. Det er ganske vist langt sværere nu, hvor man har sine egne personlige logininformationer, kombineret med et unikt nøglekort. Det gør det meget vanskeligt at gøre noget.

På lånebranchens vegne er vi kun glade for NemID, da det giver dig en lang mere smidig og fleksibel ansøgningsproces som låner – der samtidig er mere sikker.

Grunde til at indhente flere lånetilbud

Der er mange gode grunde til at indhente flere lånetilbud, men helt grundlæggende er det for at sikre du finder den bedste løsning. Uanset om det så er det billigste tilbud, eller det med de mest fleksible vilkår. Det er op til dig, at tage den beslutning.

Ved at indhente gratis lånetilbud får du glæde af en række centrale fordele:

  1. Du øger dine muligheder for at blive godkendt.
  2. Du har flere tilbud at vælge imellem.
  3. Dine chancer for at du ender med et mere prisvenligt tilbud, er rigtig store.

For det første må du aldrig tage det som en selvfølge at du bliver godkendt alle steder. Så ved at ansøge hos fx. 3 udbydere, kommer du til at stå i en langt bedre situation som forbruger. Dels kan du være heldig at kunne vælge imellem 2-3 lånetilbud, dels kan du være sikker på ét af dem, er billigere end det andet. Her er ÅOP-satsen det afgørende nøgletal.

Ved at vælge den laveste ÅOP, er du sikker på at ende med den billigste løsning, og der kan være mange tusinde kroner til forskel. Så det belønner sig at gøre forarbejdet. Det kan kræve lidt ekstra tid, men er helt klart det hele værd.